My Free Zoo Top!
Hrvatska

Besplatne upjers Online Zoo Igre

Volite životinje? U današnje vrijeme dobrobit i očuvanje životinja vrlo su važne teme, zoološki vrtovi imaju ključnu ulogu. Ugrožene životinje mogu pronaći utočište u zoološkim vrtovima, a posjetitelji mogu učiti o nevjerojatnoj raznolikosti koju naša planeta može ponuditi.

upjers zoo igre, My Free Zoo i MyFreeZoo Mobile napravile su korak više.

Ovdje, možete izgraditi virtualni zoološki vrt svojih snova s više od 300 različitih egzotičnih životinja. Veliki izbor ograda, ukrasa i ostaloga omogućiti će vam da napravite jedinstvena staništa.

My Free Zoo Ukratko Najvažnije

• Dugotrajna zabava zahvaljujući redovnim nadogradnjama

• Nevjerojatne, različite mogućnosti prilagodbe

• Dražesna grafika i animacije

• Mogućnost suradnje preko organizacija i prijateljskih mogućnosti

• Hrpa egzotičnih i jedinstvenih životinja koje treba sakupiti, brinuti se za njih i uzgajati ih

Svaka nova životinja i ukras pomoći će vam da privučete još više posjetitelja u svoj zoološki vrt čije želje i potrebe možete ispuniti s raznim trgovinama za suvenire ili štandovima s pićem.

Na taj način možete neprestano graditi i nadograđivati svoj vrt, brinuti o životinjama i doprinositi očuvanijma s uzgojem ugroženih vrsta, te im pružati dom u besplatnoj online zoo igri.

x

My Free Zoo

Za igranje od kuće, preporučujemo vam klasičnu verziju My Free Zoo preko internet preglednika – online verzija igre, preko internet preglednika ima najširi izbor različitih životinja.

Preko 300 različitih vrsta, od armadilo guštera do zebri mogu pronaći dom u posebnim ogradama različitih uvjeta, posebnim zgradama kao što su kuće akvarija ili kuće s krletkama i na područjima kao što su cvjetna livada i polarni park.

Osim slatkih životinja i neobičnog, crtanog okoliša, My Free Zoo nudi širok izbor uzbudljivih mogućnosti u igri. Na primjer, briga o potrebama vaših posjetitelja važna je u ovoj online zoo igri, kao i izgradnja puteva do ograda, trgovina i ulaganje zarade u rast vašeg vrta.

Dosada nije moguća zahvaljujući sistemu zadataka na My Free Zoo. Mnogobrojni zadaci s kreativnim podzadacima omogućiti će rješavanje dugotrajnih zadataka, tako da uvijek imate neki plan.

Ali to ne ovisi samo o vama. Mogućnost organizacija i prijatelja omogućiti će vam da cilj dostignete zajedno s prijateljima i razmijenite ideje za uspješan i umjetnički zoo.

Zaposlenici će vas podržati u nastojanjima; dok niste spojeni na internet, brinuti će o vašim životinjama i održavati vrt urednim. Posebna područja kao što su dječja farma i zvjerinjak za vas će stvoriti nevjerojatno igraće iskustvo koje će vas zabavljati satima!

x

MyFreeZoo Mobile

Ljubitelji životinja u pokretu neće ostati praznih ruku. Za vas imamo pravu stvar: MyFreeZoo Mobile!

Optimizirano za mobilnu igru, možete uživati u velikom izboru životinja, ukrasa i zadataka. Brinite i uzgajajte životinje i brinite o potrebama posjetitelja. Mogućnosti su neograničene!

Samostalna verzija zoo igre aplikacija MyFreeZoo Mobile omogućiti će vam da igrate bez obzira gdje se nalazite – u čekaonici, na autobusnoj stanici ili u trgovini – i pobjegnete u svoj virtualni zoo.

Dostupno u Apple Trgovini i Google Play Trgovini, možete preuzeti igru besplatno i odmah zaroniti u zoo iskustvo na vašem iOS-u ili Androidnom sustavu mobitela ili tableta.

Kod kuće preko računala i internet verzija igre izgradnje zoološkog vrta My Free Zoo ili s samostalnom aplikacijom MyFreeZoo Mobile preko vašeg mobilnog uređaja (iOS ili Android): Slatke, crtane životinje vesele se vašem dolasku!

x
Vaš vlastiti zoo! Tisuće opcija!
Odaberite razne zabavne i egzotične životinje!
Igraj odmah!
Prijava:
Zaboravljena lozinku?
Igraj odmah! Forum Vodič kroz Igru
Zoo Igre Zoo Browser Igre Potpuno besplatno
MyFreeZoo Mobile
PodrškaČPPForumKontakt/KreditiPrivatnost PodatakaGTC
Više browser igara na upjers.com
?>