My Free Zoo – Besplatne online igre

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – online igra

Ova online igra je odlična. Pričamo o uzbudljivoj šarolikoj igri My Free Zoo ovdje. Ova besplatna igra vam omogućuje da sagradite vaš vlastiti životinjski park. Opremit ćete ograde, skrbiti o životinjama, hraniti ih te zabavljati. Također ćete imati biljke i dekoracije.


My Free Zoo

My Free Zoo – Vaš vlastiti zoo

Šarolika browser igra My Free Zoo vam omogućuje novu avanturu. Kao zoo director, opremit ćete i upravljati vašim vlastitim My Free Zoo parkom.

Zabavna igra zabave

Imate veliki broj načina kako dekorirati vaš zoo u online igri My Free Zoo. Online igrice će vam ponuditi krajnju zabavu i zadovoljstvo.

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

My Free Zoo – Područja igre

Kao online igra, My Free Zoo vam nudi puno raznih mogućnosti. Najvažnija među njima su ograde naravno. Ovdje ćete pronaći vaše životinje. Što se bolje skrbite o njima oni će biti sretniji. Kliknite na njih posebno kako biste vidjeli njihovo raspoloženje. Zeleno lice će vam reći da je životinjua puna duha i dobro skrbljena.

My Free Zoo – online detalji igre

Zabavna i uzbudljiva online igra My Free Zoo ima razne mogućnosti I detalje. To se odnosi i za grafiku te njezine detalje kao i samu igru. Životinje također rade nešto poput češanja, klokan sretno skače a svinje se valjaju u blatu. My FreeZoo se uvijek prikazuje u djelomičnom pregledu i zato su developer posebno pazili na detalje kako bi dali što bolji ugođaj u igri.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Besplatno: Igre napravljene od upjers

Igre su jedne od strasti proivođača upjers. Ova kompanija se bavim online igrama te ih proizvodi od 2006. Ove online igre mogu biti igrane besplatno, direktno preko vašeg web preglednika bez instalacija ili skidanja. Upjers’ portfolio uključuje besplatnu igru My Free zoo.

Forum - My Free Zoo