Zabavna životinjska igra u My Free Zoo

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Igre sa životinjama

Grafika koja očarava, simpa životinje i zoo posjetitelji – to su sve virtualne životinje koje su prave zvijezde u browser igri My Free Zoo. Kao što je to zajednički za životinjske igre, igrači mogu uravljati svojim My Free Zoo ovdje I skrbiti se o njihovim potrebama.


My Free Zoo

Koncept životinjske igre

Životinjske igre omogućuju korisnicima da skrbe o raznim različitim životinjskim vrstama, da ih uzgoje i pokažu u My Free Zoo.

Zabavna životinjska igra

Zbog mogućnosti i zadataka browser igra My Free Zoo pripada žanru životinjskih igara s kojom igrači upravljaju.

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

Šarolika životinjska igra mogućnosti

Sve što treba je jedan klik kako bi usrećili svoje životinje. Browser igra My Free Zoo omogućuje igračima da postanu zoo-direktori te skrbe o životinjama. Kako bi dostigli ciljeve, one imaju puno odličnih mogućnosti na izbor. Hranidbom, skrbništvom i zabavom ćete osigurati dobar put u My Free Zoo. Igrači mogu proširiti svoje ograde ili ih nadopuniti sa raznim vodenim stvarima.

Područja igre u My Free Zoo

U My Free Zoo, zoo je podjeljen u nekoliko područja igre. Glavni dio odvija se u ogradama. Moto životinja glasi : što su životinje sretnije, više posjetitelja će doći u My Free Zoo te s njima, novac će se početi obrtati. Postavite građevine i dekoracije. To će vam dati dodatne bodove iskustva i zoo dolare. Ovim dodatkom možete proširiti vaš My Free Zoo park kako želite. Postoji puno različitih načina planiranja i dizajniranja vašeg zoo, koje vam omogućuje sate i sate dobre zabave.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Upjers: zaigrajte besplatno

Zabavna browser igra napravljena od strane upjers vam garantira sate i sate dobre zabave. Tvrtka je počela s radom 2006 godine te napravila ovu uzbudljivu simulacijsku igru. Sve upjers igre mogu se igrati besplatno.

Forum - My Free Zoo