My Free Zoo – Uspješna zoo priča

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Igre simulacije

My Free Zoo je prava browser simulacijska zabavna igra. U ovoj uzbudljivoj browser igri upravljat ćete svojim zoo. Postavljat ćete puteve, ograde, saditi drveće i kupovati životinje. Kao i obično u simulacijskim igrama, morat ćete se natjecati da završite zadatke u My Free zoo.


My Free Zoo

My Free Zoo – Simulacijska igra

Kao što ime kaže, simulacijske igre pokušavaju predočiti točne procese. Ova browser igra My Free Zoo se oslanja kompletno na temu zoo.

Kako upravljati zoo

U My Free Zoo zabavnoj simulacijskoj igri, ćete upravljati vašim zoo. Možete se ujediniti sa prijateljima ili zaigrati sami.

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

My Free Zoo – Životinje i posjetitelji

My Free Zoo pripada igre simulacije koje postavljaju životinje I posjetitelje u centar pažnje. To znači da što bolje životinje dišu to će biti sretnije a ujedno s tim posjetitelji će biti sretniji. Više posjetitelja će vratiti u vaš zoo, potrošit zoo dolare kako bi vaš zoo rastao.

My Free Zoo – Mogućnosti igre

Zabavna browser igra My Free Zoo je simulacijska igra koja uključuje razne mogućnosti igre. Sa zoo igrama možete početi sa velikim brojem građevina i sadnica u koje će vam pomoći da osvojite bodove iskustva u My Free Zoo. Dobit ćete veliki broj ograda sa pašnjakom, savanom, kamenom, džunglom, vodom ili ledom. Me Free Zoo vas uvjerava da isprobate ovu impresivnu simulacijsku igru.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Besplatne simulacijske igre od upjers

Besplatne simulacijske igre – su specijalnost Njemačkog proizvođača browser igara. Od 2006, upjers je napravio neke od značajnih igara koje možete igrati besplatno preko vašeg web preglednika. Nije potrebno ništa skidati već samo započeti igru.

Forum - My Free Zoo