My Free Zoo – Fascinatna životinjska igra

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Šaroliki svijet online igre životinja

Simpa klokan, sretni majmuni i svinje koje se valjaju u blatu – naći ćete sve to i puno više u šarolikoj browser igri My Free Zoo. My Free Zoo pripada žanru online životinjske igre. Jedna od browser igara i ciljeva je osigurati da zoo životinje budu nahranjene i sretne.


My Free Zoo

Zabava sa online životinjskom igrom

My Free Zoo će vam ponudit čistu životinjsku zabavnu igru. Sa uzbudljivim zadacima i odličnom igrom privlači sve uzraste.

Koncept My Fre Zoo

Ideja iza online životinjske igre kao što je My Free Zoo je: sagraditi vaš zoo, nadograditi ga i održavati što bolje.

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

Online životinjska igra i mogućnosti

Glavni sastojci životinjske igre su mogućnosti. Browser igra My Free Zoo ima različita područja i mogućnosti. Između ostalog npr prijateljsko područje. Ovdje možete komunicirati sa prijateljima, završit zadatke zajedno i uživati u svijetu životinja. Možete posjetit I zoo drugih igrača te dobiti zvijezdice i nagrade.

My Free Zoo – Evo kako igrati!

Zbog koncepta, onlina životinjskeigra uspijeva privući veliki broj ljudi. Kao zabavna zoo igra My Free Zoo je pogodna za cijelu obitelj. Jednostavno će svi uživati u igri. Registracija je jadnostavna: sve što trebate je internet veza i važeća email adresa. Ako imate sve ove uvijete možete započeti sa igrom. Vodič će vam pokazati prve korake u igri te sve njezine mogućnosti. Naučit ćete kako postavit ograde, kupiti životinje te dekorirati vaš zoo.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Upjers-igre: Besplatno iskustvo skustvo u igri

Zanimljiva igra koja je uz to i besplatna : upjers-igre će vam omogućiti jedinstveno iskustvo. Njemačka browser igra od 2006, između ostalih igara ima i My Free Zoo. Milijuni igrača širom svijeta igrau browser igra napravljene u Bambergu.

Forum - My Free Zoo