My Free Zoo – Zvjerska internet zabava

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Igrajte na Me Free Zoo

Zabavna browser igra My Free Zoo omogućuje vam da stvorite vlastiti zoo. To je Vaš besplatni zoo, vaš životinjski parkl. Vi odlučujete kako će vaš zoo izgledati –sve dekoracije ,ukrasi kojih je bezbroj su vam na raspolaganju.


My Free Zoo

Jedinstveni zoo

U ovom Zoološkom vi ste šef. Vi preuzimate ulogu direktora I planirate uređenje I raspored vašeg Zoo-a.

Pregršt zabave

Browser igra My Free Zoo vam nudi pregršt zabave. Otkrijte jedinstvene prednosti igrajući Zoo igre na My Free Zoo

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

My Free Zoo – Karakteristike

Oni su srž same igre: karakteristike. Zabavna zoo browser igra My Free Zoo vam nudi pregršt opcija I različite načine igranja. Na vama je da odlučite koje karakteristike i opcije želite upotrijebiti,pri čemu se misli na uzgoj životinja , njihovo timarenje te hranjenje kao I suradnju s vašim prijateljima na igri. Također je na vama da odlučite o zalijevanju biljaka, drveća I grmova kako bi vaše životinje živjele u prirodnom okruženju.

Zabava zajamčena

Čista zabava ! Browser igra s više lica vam daje mogućnosti da budete vlasnik svog zoološkog I njime upravljate te izgradite svoj park sa mnoštvom dodatnih mogućnosti. Igra vam nudi I sljedeće: možete promijeniti izgled zoo-a , prilagoditi ga ili ga u potpunosti obnoviti. Šume ili savanske nastambe sa paunima, zebrama ili klokanima; pijesak ,trava ili asfaltni putići, sve ovisi o vama. Također ćete moći sklopiti prijateljstva sa suigračima u igri te međusobno posjećivati zoološke kao i dobivati nagrade za svoj raditi.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Besplatne Upjers igre

My Free Zoo je jedna od mnogih browser igre uspješno razvijane od 2006. Godine pa do danas od strane Njemačkih programera. Milijuni igrača diljem svijeta igraju Upjersove igre, a među njima je također i zabavna zoo simulacija My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo