My Free Zoo – Iskustvo za cjelu obitelj

Browsergames  von Upjers

My Free Zoo – Zabavni vodič kroz igru

Vrijeme je za veliku avanturu! Nova browser igra napravljena od strane Bamberg-based game-developera i distributera Upjers kompanije omogućuje vam da napravite svoj vlastiti zoo. Korak po korak vi ćete uspostaviti svoj zoološki vrt. U My Free Zoo imate bezbroj mogućnosti na vaš izbor u vezi uređenja i vođenja.


My Free Zoo

Fascinantni zoološki

My Free Zoo je besplatna strateška igra sa zoološki vrt simulacijom u kojoj možete kreirati svoj vlastiti zoo.

Životinje u vašem zoo

My Free Zoo vam nudi veliki izbor životinja. Nadaljevas čeka mnoštvo egzotičnih životinja kao što su klokani, nosorozi I flamingosi.

Dajte dom novim raznim egzotičnim životinjama!
Povećajte vaš zoo sa raznim životinjama
Booster Paket će vam pomoći da napravite veći zoo
Papagaj u My Free Zoo

Više od Upjers

My Free Farm
Molehill Empire

Karakteristike zoo-a

Vaš prvi zadatak na My Free Zoo is, je da povučete tri posjetitelja u vaš zoo u isto vrijeme. Jedino ćete tako sačuvati svoj zoo. Kako bi pridobili veću publiku u vaš zoo, postavite putiće i nastambe za životinje i ponudu pića i sladoleda.Što više vremena provedete na uređenju životinje nće vam biti sretnije I privući ćete više posjetitelja.

Besplatan I zabavan zoo

Ovaj zoo ne nudi samo prirodnu raznolikost! My Free Zoo vam omogućuje da izgradite svoj vlastiti zoo. Naravno počet ćete kao skromni vlasnik malog parka sa prilično beznačajnim životinjama. Ali uskoro ćete imati i zečeve, dok na raspolaganju imate 7 različitih nastambi; od šuma ,kamenja,savane ili džungle, leda ili vode. Što raznolikije životinje imate to će i vaš zoo rasti: preko pauna I kornjača pa do bizona, zebra ili deva. Možete ih timariti, igrati se I hraniti ih. Što su bolje vaše životinje namirene imat ćete više posjetitelja.

Životinje u My Free Zoo čekaju na vas
Napravite najbolji zoo na svijetu!

Igrajte Upjers igre besplatno

Ove se igret mogu igrati besplatno. Od 2006 upjers razvijaju browser igre. Browser games su online igre koje se mogu igrati direktno preko bilo kojeg preglednika, bez skidanja ili instaliranja .Živopisne igre Upjersa također uključuju I besplatnu simulaciju u igri.

Forum - My Free Zoo